Overdracht Receptie

Terug

Uitnodiging

Overdracht

Receptie

Zaterdag 29 juni 15.00-17.00 uur

Locatie Dierenkliniek Grevelingenmeer

 


Beste diereneigenaren,

Bijna 25 jaar hebben we ons met veel enthousiasme en plezier voor u en uw huisdier(en) ingezet. Als dierenarts, met volle aandacht voor het welzijn van uw dier. En als praktijkeigenaren, met focus op service voor u, aandacht voor medische en technologische ontwikkelingen en natuurlijk ons fijne team van dierenartsen, medewerkers en assistentes.

Op 1 januari 2000 hebben we Dierenkliniek Grevelingenmeer overgenomen. Nu nemen we afscheid en dragen de kliniek over. Samen is het ons gelukt om de kliniek te laten groeien van vier medewerkers naar dertien. De kliniek staat in haar kracht, met een mooi team en vele lieve trouwe viervoeters die ons geregeld een bezoekje brengen. Ik dank u, voor uw vertrouwen in onze zorg voor uw huisdier(en). We gaan de spontane knuffels en lieve fratsen van uw huisdier(en) missen.

We zijn trots op onze gezamenlijke prestatie en maken graag plaats voor de nieuwe eigenaren. We hebben in Margaux Brûlé en haar man Niels Kramer goede opvolging gevonden en laten Dierenkliniek Grevelingenmeer met een gerust hart achter. Wij hebben alle vertrouwen in de manier waarop zij de kliniek voortzetten en hopen dat u ze dat vertrouwen ook geeft.

We vertrekken niet zomaar, tijdens onze receptie kunt u afscheid nemen van Yolanda en Norbert en natuurlijk kennis maken met Margaux en Niels.