Welkom bij onze kliniek Dierenkliniek Grevelingenmeer

Dierenarts Purmerend
Grevelingenmeer 177
1447 AM PURMEREND
info@dierenkliniekgrevelingenmeer.nl
0299-648000

Medicijnen en voer

Of uw dier nu langdurig medicijnen gebruikt, een speciaal dieetvoeder of een normaal diervoeder uit onze praktijk, het raakt altijd op! Als dit aangevuld moet worden kunt u dit halen tijdens onze openingstijden van:

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur
18.30 – 20.00 uur
Zaterdag 11.30 – 13.00 uur

Als u voer en/of medicijnen komt halen meldt u zich dan even bij de assistente, u wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

De meest voorkomende dieetvoeders hebben wij van de firma Hill’s op voorraad. Als uw dier een speciaal dieetvoeder gebruikt is het vaak verstandig dit van te voren telefonisch te bestellen. U weet dan zeker of en wanneer het aanwezig is. Een bijkomend voordeel is dat uw bestelling al voor u klaar staat als u het komt halen. Dit verkort de wachttijd.

Het afhalen van medicijnen geldt uitsluitend voor herhalingsrecepten waar tevoren van is vermeldt dat het dier dit langere tijd moet gebruiken. Het is (wettelijk) niet mogelijk om een “kuurtje antibioticum” af te halen als uw dier ziek is. Dit geldt ook voor oor-, en oogzalven met antibiotica. Bij kleine problemen zijn hier vrijwel altijd alternatieven voor af te halen. Wij zijn, net als de humane apotheek, gebonden aan bepaalde regels betreffende het afgeven en innemen van medicijnen. Medicijnen mogen uitsluitend op voorschrift van een dierenarts worden meegegeven, ook mogen wij medicijnen slechts ter vernietiging retour nemen. Op deze manier kunnen wij de goede kwaliteit van onze medicijnen garanderen. U krijgt altijd nieuwe medicijnen die op de juiste wijze bewaard en verpakt zijn.

Ook voor de anti-vloooien en ontworm middelen kunt u tijdens de openingstijden gewoon even binnen lopen. U krijgt van ons het juiste middel, afgestemd op de gezondheid van uw dier. Ook geven wij als het nodig is algemene adviezen over de gezondheid en/of behandeling van uw dier.
Speciaal voor dieren die op vermageringsdieet staan hebben wij een grote weegschaal in de wachtkamer staan. U kunt altijd terecht voor het gratis wegen van uw dier en eventuele voedingsadviezen.