Het team

Yolanda Kersten-Klomp

Yolanda Kersten-Klomp

Dierenarts

Van kind af aan wilde ik dierenarts worden. Na mijn afstuderen in 1997 ben ik gaan werken in Zwaag. In 2000 heb ik samen met mijn man Dierenkliniek Grevelingenmeer overgenomen. Samen met het team van medewerkers hebben wij een mooie kliniek kunnen opbouwen. In 2007 hebben wij de kliniek kunnen uitbouwen en zijn wij twee keer zo groot geworden. Het is een mooie, volledige kliniek met heel veel mogelijkheden voor diagnostiek zodat wij patiënten niet vaak hoeven door te sturen naar een specialist. Wij hebben leuke patiënten en cliënten waarmee wij in de loop der jaren een goede band opgebouwd hebben. Van sommige families komen inmiddels meerdere generaties met hun huisdieren langs. Juist die goede band geeft een extra dimensie aan mijn werk.Mijn werk bestaat natuurlijk uit het behandelen van allerlei soorten gezelschapsdieren, naast mijn gewone werk ben ik mij gaan toeleggen op de tandheelkunde. Ik heb er veel extra cursussen voor gevolgd in Nederland, Duitsland en Zweden. Deze kennis heb ik inmiddels ook kunnen leren aan anderen in het team. Naast mijn werkzaamheden als dierenarts doe ik ook een deel van het administratieve werk en maak ik de roosters zodat er altijd een dierenarts en een assistente aanwezig zijn om u en uw dier te helpen.Daarnaast ben ik bestuurslid geworden van het Collectief Praktiserende Dierenartsen. Ik verzorg de afdeling gezelschapsdieren. Het CPD is een groep dierenartsen die er op toeziet dat de regels die gemaakt worden in “Den Haag” wel gebruiksvriendelijk zijn om mee te werken, voor dierenarts en patiënt.Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ook hebben wij huisdieren: de hond is een Friese Staby Nanna en een poes Zoepie, ook hebben wij 2 cavia’s.
Marjolein Oud-Koorn

Marjolein Oud-Koorn

Dierenarts

Vrij snel na het afstuderen aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht kon ik hier aan de slag. Vanaf het allereerste begin was ik helemaal op mijn plek in deze gezellige praktijk en ik werk hier dan ook al weer heel wat jaartjes. Ondertussen zijn de eerste pups die ik mocht vaccineren alweer redelijk bejaard en heb ik de meest bijzondere patiëntjes leren kennen. Het mogen zien van de bijzondere band die kan bestaan tussen mens en dier is geweldig en ik ben er trots op dat ik daaraan bijdraag door de dieren zo gezond en gelukkig mogelijk te houden.Als dierenarts heb ik me, naast de spreekuren en de operaties, vooral gericht op hart/longproblemen en de diagnostiek van bultjes door middel van cytologie (cellen beoordelen onder de microscoop). Ook verzorg ik op dinsdag het speciale spreekuur  voor de angstige katten die het vertrouwen in de dierenarts wat zijn verloren. Wat extra tijd en een rustige benadering kan soms wonderen verrichten waardoor deze angsthaasjes vaak wel te behandelen zijn.Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Thuis hebben we naast onze bejaarde border collie Beau ook nog 80 melkkoeien en ongeveer 30 schapen aangezien mijn man melkveehouder is. Dieren genoeg dus! 
Sary Winder

Sary Winder

Dierenarts

In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenarts in Gent. Daarna heb ik op verschillende plekken in Nederland met zowel paarden als gezelschapsdieren gewerkt. Inmiddels werk ik alweer een paar jaar met veel plezier bij Grevelingenmeer. Het is een hele fijne praktijk waar ik enorm afwisselend werk doe, geen dag is hetzelfde. Ik heb mij vooral toegelegd op (bijzondere) chirurgie, internistische problemen en tandheelkunde.

Samen met mijn vriend, paard, hond en konijn woon ik in Zaanstad. In mijn vrije tijd ga ik graag uit rijden met m’n paard, sporten of geniet ik van een goed boek.

Linda Franssen

Linda Franssen

Dierenarts

In 2006 is Linda afgestudeerd en is zij bij ons komen werken. Zij heeft in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan, en is zowel met afspraken als met operaties behoorlijk allround geworden. Tijdens haar studie heeft zij extra onderzoek gedaan (een excelent tracé) bij de afdeling Parasitologie en Tropische diergeneeskunde.  Zij heeft een dag per week gewerkt bij de Universiteit van Utrecht: Departement Infectieziekten en Immunologie, Centrum voor teken-gebonden infectieziekten, waar zij meewerkte aan een grootscheeps opgezet onderzoek naar teken, hun voorkomen in Nederland en verspreiding van ziekten. Linda heeft een enorme theoretische kennis wat het werken in de praktijk makkelijker maakt. Linda heeft zich binnen de praktijk vooral ontwikkeld op chirurgie, radiologie en echografie. Linda werkt in drie klinieken, bij ons, in Oudekerk aan de Amstel en bij de Spoedkliniek in Amsterdam. Linda heeft een  partner en een hele lieve hond Marley.
Petra Fictoor

Petra Fictoor

Assistente

Van kleins af aan wist ik dat ik met dieren wilde gaan werken. Dat is gelukt, ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn werk is heel veelzijdig,  voorbereiden en assisteren  bij operaties, nazorg patiënten, voorraadbeheer enz. enz. Ik heb inmiddels mijn 25 jarig werkjubileum gevierd en ben voorlopig nog niet van plan om weg te gaan. Daarmee ben ik het langst in dienst van allemaal. Samen met mijn man Bart en onze  kinderen,  Björn en Silvia vormen wij een gezin. Verder heb ik 2 katten,  genaamd Harry en Teun.
Eunice Libert

Eunice Libert

Assistente

Mijn naam is Eunice en ben sinds 2003 werkzaam bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Velen van u zullen mij wel kennen. Na het behalen van mijn MBO- diploma besloot ik eerst een jaar te gaan reizen door Australië. Na deze reis heb ik de opleiding paraveterinair gevolgd. Ik wilde al vanaf kleins af aan dierenartsassistente worden. Omdat ik meer van het doen ben besloot ik 1 dag in de week naar school te gaan en de rest van de tijd ging ik aan de slag bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Na 4 jaar hard studeren heb ik mijn diploma gehaald en kon ik aan de slag als volleerd paraveterinair. Gelukkig kon ik bij Grevelingenmeer blijven werken. Inmiddels heb ik mijn eerste jubileum er al weer op zitten, en ben ik veel ervaring rijker geworden. Het leuke aan mijn werk vind ik het werken met mensen en dieren en de afwisseling van het werk, geen dag is hetzelfde. Ik vind vooral de tandheelkunde erg leuk om te doen. Hier heb ik inmiddels ook veel meer ervaring in opgedaan.Ik heb zelf een hond: een Schotse Terriër  inmiddels alweer 10 jaar oud die altijd gezellig met mij mee mag naar het werk. Al vind hondlief het soms wat minder gezellig. Want het valt soms niet mee als je baasje bij de dierenarts werkt ;-)
Amber van Baarsen

Amber van Baarsen

Assistente

 Mijn naam is Amber van Baarsen en samen met mijn vriend en kat wonen wij in Purmerend.In het jaar 2011 heb ik stage gelopen bij dierenkliniek Grevelingenmeer, waarna ik eerst enige tijd als vakantiekracht ben blijven werken. Omdat ik naast het werken bij de kliniek nog een andere baan heb, heb ik helaas moeten besluiten om vanaf  mei 2019 voor de andere baan te kiezen.  U zult mij nog wel af en toe zien want ik kom graag nog eens invallen!!Ik ben al van kleins af aan gek op dieren, wat het beroep als paraveterinair geweldig maakt. Van klanten en hun dieren helpen tot aan het assisteren van operaties maakt dit werk tot een zeer gevarieerd beroep waar ik mijn creativiteit en gedrevenheid in kwijt kan.Ik ben goed in het werken met katten, hoe boos en angstig ze soms ook zijn. Ook heb ik jarenlang met veel plezier het puppy consultatiebureau verzorgd. Juist door het all-round werk heb ik altijd veel plezier in  mijn werk gehad.Tot ziens in de kliniek!
Daniëlle van Heusden

Daniëlle van Heusden

Assistente

Hoi! Ik ben Daniëlle uit Zaandam. Vanaf dat ik jong was lag mijn passie natuurlijk al bij dieren. Toen ik 7 jaar oud was kregen wij onze eerste poes in huis waar ik nog steeds erg van houd. Inmiddels hebben wij nu 3 katten, 1 vogel en een konijn in huis, waarvan ik nog nooit een afspraak bij de dierenarts heb overgeslagen. Ik wilde altijd mee. Het was dus al vrij snel duidelijk wat ik later wilde gaan doen. Ik heb de opleiding Paraveterinair(dierenartsassistente) op het  Clusius college in Alkmaar gedaan. Hier heb ik al verschillende werkervaringen opgedaan met stage lopen, waaronder dierenwinkels, dierenklinieken en een schapenboerderij. Het werk als dierenartsassistente vind ik erg leuk. Het is afwisselend en uitdagend werk, en geeft onwijs veel voldoening wanneer een dier weer gezond met zijn eigenaar naar huis mag na een bezoek. U zal mij dagelijks op de praktijk zien, van balie tot spreekkamer en Operatiekamer en zelfs sinds kort ook voor de puppy consultaties voor informatie (en knuffels).