Het team

Yolanda Kersten-Klomp

Yolanda Kersten-Klomp

Dierenarts

Van kind af aan wilde ik dierenarts worden. Na mijn afstuderen in 1997 ben ik gaan werken in Zwaag. In 2000 heb ik samen met mijn man Dierenkliniek Grevelingenmeer overgenomen. Samen met het team van medewerkers hebben wij een mooie kliniek kunnen opbouwen. In 2007 hebben wij de kliniek kunnen uitbouwen en zijn wij twee keer zo groot geworden. Het is een mooie, volledige kliniek met heel veel mogelijkheden voor diagnostiek zodat wij patiënten niet vaak hoeven door te sturen naar een specialist. Wij hebben leuke patiënten en cliënten waarmee wij in de loop der jaren een goede band opgebouwd hebben. Van sommige families komen inmiddels meerdere generaties met hun huisdieren langs. Juist die goede band geeft een extra dimensie aan mijn werk. Mijn werk bestaat natuurlijk uit het behandelen van allerlei soorten gezelschapsdieren, naast mijn gewone werk ben ik mij gaan toeleggen op de tandheelkunde. Ik heb er veel extra cursussen voor gevolgd in Nederland, Duitsland en Zweden. Deze kennis heb ik inmiddels ook kunnen leren aan anderen in het team. Naast mijn werkzaamheden als dierenarts doe ik ook een deel van het administratieve werk en maak ik de roosters zodat er altijd een dierenarts en een assistente aanwezig zijn om u en uw dier te helpen. Daarnaast ben ik bestuurslid geworden van het Collectief Praktiserende Dierenartsen. Ik verzorg de afdeling gezelschapsdieren. Het CPD is een groep dierenartsen die er op toeziet dat de regels die gemaakt worden in “Den Haag” wel gebruiksvriendelijk zijn om mee te werken, voor dierenarts en patiënt. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ook hebben wij huisdieren: de hond is een Friese Staby Nanna en een poes Zoepie.
Marjolein Oud-Koorn

Marjolein Oud-Koorn

Dierenarts

Vrij snel na het afstuderen aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht kon ik hier aan de slag. Vanaf het allereerste begin was ik helemaal op mijn plek in deze gezellige praktijk en ik werk hier dan ook al weer heel wat jaartjes. Ondertussen zijn de eerste pups die ik mocht vaccineren alweer bejaard en heb ik de meest bijzondere patiëntjes leren kennen. Het mogen zien van de bijzondere band die kan bestaan tussen mens en dier is geweldig en ik ben er trots op dat ik daaraan bijdraag door de dieren zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. Als dierenarts heb ik me, naast de spreekuren en de operaties, vooral gericht op hart/longproblemen, radiologie en echo(cardio)grafie en de diagnostiek van bultjes door middel van cytologie (cellen beoordelen onder de microscoop). Ook verzorg ik op dinsdag het speciale spreekuur  voor de angstige katten die het vertrouwen in de dierenarts wat zijn verloren. Wat extra tijd en een rustige benadering kan soms wonderen verrichten waardoor deze angsthaasjes vaak wel te behandelen zijn. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Thuis hebben we naast onze border collie Nora ook nog 80 melkkoeien en ongeveer 30 schapen aangezien mijn man melkveehouder is. Dieren genoeg dus!
Pilar van der Linde

Pilar van der Linde

Dierenarts

Hallo! Ik ben Pilar van der Linde. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht en meteen daarna ben ik begonnen bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met zowel mens als dier. In  mijn werk heb ik mij steeds meer toegelegd op het gebied van de chirurgie en interne geneeskunde. Wat bijzondere dieren betreft zie ik steeds vaker fretten, konijnen en cavia's om te behandelen. Ook heb ik mijn eerste tandheelkundige behandelingen achter de rug.

Samen met mijn vriend en de katten Meeko  en Mochi woon ik in Amsterdam.

Petra Fictoor

Petra Fictoor

Assistente

Ik ben al meer dan 27 jaar een bekend gezicht in de kliniek. Van jongs af aan hebben dieren mijn aandacht getrokken, waarbij mijn voorkeur uitging naar kleine huisdieren. Ik ben thuis opgegroeid met een langharige Teckel en heb eigenlijk van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Aanvullende studies hebben ertoe bijgedragen dat ik een veelzijdige functie heb binnen de kliniek. De ontvangst van mensen met hun dieren, het voorbereiden van en assisteren bij operaties en de nazorg maken mijn werk interessant. Voorraadbeheer en de zorg voor een schone werkomgeving zijn eveneens onderdeel van mijn  takenpakket. Mijn man heet Bart en onze kinderen Björn en Silvia. We hebben twee katten Harry en Teun.
Daniëlle van Heusden

Daniëlle van Heusden

Assistente

Hoi! Ik ben Daniëlle voorheen uit Zaandam en sinds April 2019 wonend in Waarland met mijn vriend en Ragdoll kater Charlie. Van kleins af aan lag mijn passie natuurlijk al bij dieren. Toen ik 7 jaar oud was kregen wij onze eerste poes in huis. En jazeker dit werden er meer! Ik heb met al mijn dieren nog nooit een afspraak bij de dierenarts gemist en ben daarom ook zonder enig twijfel de opleiding paraveterinair (dierenartsassistente) gaan doen. Tijdens mijn stages heb ik al veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Na mijn afstuderen in mei 2015 heeft het ook niet heel lang geduurd voor ik hier begon. Het werk als dierenartsassistente vind ik erg leuk. Het is afwisselend en uitdagend werk, en geeft onwijs veel voldoening wanneer een dier weer gezond met zijn eigenaar naar huis mag na een bezoek. U zal mij dagelijks op de praktijk zien, van balie tot spreekkamer en Operatiekamer en zelfs sinds kort als diabetes consulente.
Michelle Doornekamp van Grasstek

Michelle Doornekamp van Grasstek

Assistente

Mijn naam is Michelle Doornekamp- van Grasstek.Tijdens mijn studie voor Paraveterinair (dierenartsassistente) heb ik ook stage mogen lopen bij deze kliniek. In 2008 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair en kon ik in de praktijk invallen in de vakantie periodes en uiteindelijk kon ik daadwerkelijk blijven. Na mijn studie Paraveterinair ben ik al vrij snel begonnen aan de opleiding ‘Gedragstherapie bij honden’ bij DogVision. In 2013 heb ik al mijn papieren behaald om hondengedragstherapeute te mogen zijn. In 2014 ben ik weggegaan bij de praktijk, maar ik miste mijn assistente werk en ben dan ook erg blij dat ik nu weer terug ben voor twee halve dagen in de week. Naast mijn werk als assistente ben ik ook de hondengedragstherapeute van de praktijk. Ik heb bij veel praktijken mogen lopen, maar in deze kliniek voel ik mij helemaal op mijn plek. Ik ben getrouwd, trotse moeder van een mooie dochter. Verder hebben wij huisdieren: een oudere kakatoe Tara en een lieve Golden Retriever Blitz.
Mieke Tol-Buys

Mieke Tol-Buys

Assistente

Mijn naam is Mieke Tol- Buijs en woon samen met mijn man, dochter, zoon, de honden Bruce en Mace, en een konijn en cavia in Volendam. Na meerdere jaren in een andere praktijk gewerkt te hebben werk ik sinds december 2019 bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Naast het werk in de praktijk masseer ik ook honden voor ontspanning en ondersteuning bij herstel en fotografeer in huisdieren. Ook ben ik mij aan het toeleggen op kynologie en gedrag van honden.