Het team

Yolanda Kersten-Klomp

Yolanda Kersten-Klomp

Dierenarts

Van kind af aan wilde ik dierenarts worden. Na mijn afstuderen in 1997 ben ik gaan werken in Zwaag. In 2000 heb ik samen met mijn man Dierenkliniek Grevelingenmeer overgenomen. Samen met het team van medewerkers hebben wij een mooie kliniek kunnen opbouwen. In 2007 hebben wij de kliniek kunnen uitbouwen en zijn wij twee keer zo groot geworden. Het is een mooie, volledige kliniek met heel veel mogelijkheden voor diagnostiek zodat wij patiënten niet vaak hoeven door te sturen naar een specialist. Wij hebben leuke patiënten en cliënten waarmee wij in de loop der jaren een goede band opgebouwd hebben. Van sommige families komen inmiddels meerdere generaties met hun huisdieren langs. Juist die goede band geeft een extra dimensie aan mijn werk.Mijn werk bestaat natuurlijk uit het behandelen van allerlei soorten gezelschapsdieren, naast mijn gewone werk ben ik mij gaan toeleggen op de tandheelkunde. Ik heb er veel extra cursussen voor gevolgd in Nederland, Duitsland en Zweden. Deze kennis heb ik inmiddels ook kunnen leren aan anderen in het team. Naast mijn werkzaamheden als dierenarts doe ik ook een deel van het administratieve werk en maak ik de roosters zodat er altijd een dierenarts en een assistente aanwezig zijn om u en uw dier te helpen.Daarnaast ben ik bestuurslid geworden van het Collectief Praktiserende Dierenartsen. Ik verzorg de afdeling gezelschapsdieren. Het CPD is een groep dierenartsen die er op toeziet dat de regels die gemaakt worden in “Den Haag” wel gebruiksvriendelijk zijn om mee te werken, voor dierenarts en patiënt.Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ook hebben wij huisdieren: de hond is een Friese Staby Nanna en een poes Zoepie, ook hebben wij 2 cavia’s.
Marjolein Oud-Koorn

Marjolein Oud-Koorn

Dierenarts

Vrij snel na het afstuderen aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht kon ik hier aan de slag. Vanaf het allereerste begin was ik helemaal op mijn plek in deze gezellige praktijk en ik werk hier dan ook al weer heel wat jaartjes. Ondertussen zijn de eerste pups die ik mocht vaccineren alweer bejaard en heb ik de meest bijzondere patiëntjes leren kennen. Het mogen zien van de bijzondere band die kan bestaan tussen mens en dier is geweldig en ik ben er trots op dat ik daaraan bijdraag door de dieren zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. Als dierenarts heb ik me, naast de spreekuren en de operaties, vooral gericht op hart/longproblemen, radiologie en echo(cardio)grafie en de diagnostiek van bultjes door middel van cytologie (cellen beoordelen onder de microscoop). Ook verzorg ik op dinsdag het speciale spreekuur  voor de angstige katten die het vertrouwen in de dierenarts wat zijn verloren. Wat extra tijd en een rustige benadering kan soms wonderen verrichten waardoor deze angsthaasjes vaak wel te behandelen zijn. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Thuis hebben we naast onze border collie Nora ook nog 80 melkkoeien en ongeveer 30 schapen aangezien mijn man melkveehouder is. Dieren genoeg dus!
Sary Winder

Sary Winder

Dierenarts

In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenarts in Gent. Daarna heb ik op verschillende plekken in Nederland met zowel paarden als gezelschapsdieren gewerkt. Inmiddels werk ik alweer jaren met veel plezier bij Grevelingenmeer. Het is een hele fijne praktijk waar ik enorm afwisselend werk doe, geen dag is hetzelfde. Het is bijzonder om niet alleen met de patiënten een band op te bouwen maar ook om samen met de betrokken eigenaren te kijken wat ik voor hun kan betekenen zodat elk dier de beste zorg krijgt. Ik heb mij vooral toegelegd op knaagdieren, orthopedie en chirurgie/tandheelkunde.Samen met mijn vriend, hond en konijn woon ik in Zaanstad. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of trainen met mijn blije Welsh Corgi, sporten en eropuit met vrienden.
Pilar van der Linde

Pilar van der Linde

Dierenarts

Hallo! Ik ben Pilar van der Linde. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht en ben ik begonnen bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Dit maakt mij het nieuwste lid in het team van dierenartsen. Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met zowel mens als dier en achter de schermen vind ik het leuk om steeds meer bij te leren op het gebied van chirurgie.

Samen met mijn vriend en mijn katje Meeko woon ik in Amsterdam.

Petra Fictoor

Petra Fictoor

Assistente

Ik ben al meer dan 27 jaar een bekend gezicht in de kliniek. Van jongs af aan hebben dieren mijn aandacht getrokken, waarbij mijn voorkeur uitging naar kleine huisdieren. Ik ben thuis opgegroeid met een langharige Teckel en heb eigenlijk van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Aanvullende studies hebben ertoe bijgedragen dat ik een veelzijdige functie heb binnen de kliniek. De ontvangst van mensen met hun dieren, het voorbereiden van en assisteren bij operaties en de nazorg maken mijn werk interessant. Voorraadbeheer en de zorg voor een schone werkomgeving zijn eveneens onderdeel van mijn  takenpakket. Mijn man heet Bart en onze kinderen Björn en Silvia. We hebben twee katten Harry en Teun.
Daniëlle van Heusden

Daniëlle van Heusden

Assistente

Hoi! Ik ben Daniëlle voorheen uit Zaandam en sinds April 2019 wonend in Waarland met mijn vriend en Ragdoll kater Charlie. Van kleins af aan lag mijn passie natuurlijk al bij dieren. Toen ik 7 jaar oud was kregen wij onze eerste poes in huis. En jazeker dit werden er meer! Ik heb met al mijn dieren nog nooit een afspraak bij de dierenarts gemist en ben daarom ook zonder enig twijfel de opleiding paraveterinair (dierenartsassistente) gaan doen. Tijdens mijn stages heb ik al veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Na mijn afstuderen in mei 2015 heeft het ook niet heel lang geduurd voor ik hier begon. Het werk als dierenartsassistente vind ik erg leuk. Het is afwisselend en uitdagend werk, en geeft onwijs veel voldoening wanneer een dier weer gezond met zijn eigenaar naar huis mag na een bezoek. U zal mij dagelijks op de praktijk zien, van balie tot spreekkamer en Operatiekamer en zelfs sinds kort als diabetes consulente.
Serena Kriger

Serena Kriger

Assistente

Hoi! Mijn naam is Serena en ik kom uit Zaandijk. In juni 2018 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Clusius College en sindsdien ben ik ook werkzaam bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Het kan zijn dat jullie mij al eerder hebben gezien, want hiervoor heb ik hier 2 keer stage gelopen en vakantiewerk gedaan. Ik had het hier zo naar mijn zin, dat ik na mij examen niet meer ben weggegaan. Ondertussen ben ik wel 3 maanden eruit geweest om nog een stukje van de wereld te zien, maar nu vind je mij weer dagelijks in de praktijk. Ik vind het fijn dat mijn werk erg afwisselend is en dat ik kan werken met mens en dier. U zult mij vinden achter de balie of aan de telefoon, in de spreekkamer of operatiekamer en op het puppy consultatie bureau.
Michelle Doornekamp van Grasstek

Michelle Doornekamp van Grasstek

Assistente

Mijn naam is Michelle Doornekamp- van Grasstek.Tijdens mijn studie voor Paraveterinair (dierenartsassistente) heb ik ook stage mogen lopen bij deze praktijk. In 2008 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair en kon ik in de praktijk invallen in de vakantie periodes en uiteindelijk kon ik daadwerkelijk blijven. Na mijn studie Paraveterinair ben ik al vrij snel begonnen aan de opleiding ‘Gedragstherapie bij honden’ bij DogVision. In 2013 heb ik al mijn papieren behaald om hondengedragstherapeute te mogen zijn. In 2014 ben ik weggegaan bij de praktijk, maar ik miste mijn assistente werk en ben dan ook erg blij dat ik nu weer terug ben voor twee halve dagen in de week. Naast mijn werk als assistente ben ik ook de hondengedragstherapeute van de praktijk. Ik heb bij veel praktijken mogen lopen, maar in deze praktijk voel ik mij helemaal op mijn plek.
Mieke Tol-Buys

Mieke Tol-Buys

Assistente

Mijn naam is Mieke Tol- Buijs en woon samen met mijn man, dochter, zoon, hond Bruce, konijn en cavia in Volendam. Na meerdere jaren in een andere praktijk gewerkt te hebben werk ik sinds december 2019 bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Naast het werk in de praktijk masseer ik ook honden voor ontspanning en ondersteuning bij herstel en fotografeer in huisdieren.
Bianca Wallaard-Breeuwer

Bianca Wallaard-Breeuwer

Assistente

Hallo! Mijn naam is Bianca Wallaard-Breeuwer. Ik ben in 1999 afgestudeerd al Paraveterinair en werk sinsdien in de dierenartspraktijk. Als kind moest elke huisdier dat ik tegen kwam geaaid worden. Dus lang nadenken over welke richting ik na de middelbare school zou gaan, was niet zo moeilijk. Na een kijkje te hebben genomen in een dierenkliniek, was ik om. Dierenartsassistente! Dat wilde ik graag worden. En nu, 20 jaar na de studie, werk ik nog steeds met ontzettend veel plezier in de praktijk. Het is gewoon het leukste beroep dat er is! Het werken met dieren, maar zeker ook hun baasjes, de steun die je kunt geven, het helpen bij operaties. Juist de afwisseling van het werk maakt het leuk. Per 1 december 2019 werk ik bij Dierenkliniek Grevelingenmeer. Een fijne kliniek met een erg leuk team. Ik woon in Purmerend, samen met mijn man, 2 zoontjes en hond Spot. In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn gezin. Verder doe ik aan hardlopen, Spot gaat dan gezellig mee. Tevens ben ik Kynologisch instructeur en geef ik les in Agility. Met Spot doe ik ook aan Agility en Balans&Coördinatie. Tot ziens bij ons in de praktijk!