Huisdieren ZorgPlan

Terug

Een voordeelplan voor de huisdierenbezitter.

Onze kliniek heeft iets nieuws! Sinds kort is in onze kliniek het Huisdieren ZorgPlan geïntroduceerd.

Dit is een voordeelabonnement, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, antivlooien-, en tekenbehandelingen voor een jaar en ontworming voor een jaar. Daarnaast ontvangen deelnemers aan het Plan nog diverse andere voordelen zoals een extra (halfjaarlijkse) gezondheidscheck. Het voordeel van een dergelijk Huisdieren Zorgplan is dat de kosten van preventieve zorg voor uw huisdieren over een heel jaar gespreid worden. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en tevens geld te besparen!

 

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten van het Huisdieren ZorgPlan ophalen van de praktijk. U ontvangt hiervoor een herinnering. Daarnaast ontvangt u 10% korting op overige vaccinaties en op preventief bloedonderzoek dat wij in huis kunnen doen. Ook kunt u gratis de nagels laten knippen. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd kunnen worden. Onze dierenkliniek heeft een abonnement op maat gemaakt voor alle honden, katten en konijnen. Let op: het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien u dit wenst kunt u voor onvoorziene uitgaven tevens een verzekering afsluiten bij een van de aanbieders.

Wij hebben een Huisdieren ZorgPlan voor kleine en grote katten, kleine honden tot en met reuzenrassen en konijnen. Aanmelden is eenvoudig: u kunt een Huisdieren Zorgplan direct bij de balie afsluiten. De eerste termijn betaalt u in de kliniek, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar. Voor vragen en verdere uitleg kunt u terecht bij de medewerkers van onze kliniek: wij geven u graag de benodigde informatie.