Vetplan bij Dierenkliniek Grevelingenmeer

Terug

Vetplan bij Dierenkliniek Grevelingenmeer  

 Het VetPlan is ons abonnement voor huisdiereigenaren, gericht op preventieve zorg. Met dit abonnement ontvangt u de jaarlijkse preventieve zorg die nodig is om uw hond, kat of konijn gezond te houden en vroegtijdig eventuele problemen te signaleren.

Doordat u het VetPlan via een maandelijkse automatische incasso betaald is het bedrag per maand kleiner en hoeft u tijdens de bezoeken voor deze preventieve zorg niets af te rekenen!! Omdat het een abonnement is, kunnen we dit óók nog eens extra voordelig aan u aanbieden!

U ontvangt bovendien een herinnering als het tijd is voor een behandeling tegen wormen, vlooien of teken, zodat uw huisdier altijd beschermd is tegen parasieten! Op deze manier bent u compleet ontzorgd en ontvangt uw huisdier de beste zorg!

Wat ontvangt u met VetPlan?

  • Jaarlijkse gezondheidscheck incl. vaccinatie (jaarlijkse cocktail)
  • Paraveterinair consult voor vragen over gewicht, voeding, verzorging, nagels, gebit, enz
  • Behandeling tegen wormen, vlooien en teken gedurende het hele jaar
  • 3x per jaar een zakje voeding (enkel voor konijn)

 

VetPlan Plus
Naast het VetPlan hebben we ook het VetPlan Plus. Hierbij ontvangt u naast de zorg uit het VetPlan ook nog een extra consult/gezondheidscheck, een uitgebreid bloedonderzoek en een urineonderzoek. Met VetPlan Plus heeft u nóg beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld en kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en behandelingen worden ingezet!! En dáár doen we het natuurlijk voor.

Extra’s
Als VetPlan lid ontvangt u naast de benodigde preventieve zorg ook nog interessante voordelen binnen onze praktijk. Denk hierbij aan:

  • Onbeperkt nagels knippen
  • 10% korting op overige vaccinaties

Bent u geïnteresseerd in ons nieuwe VetPlan en wilt u de beste zorg voor úw huisdier, neemt u dan contact op met onze kliniek!!