Welkom bij onze kliniek Dierenkliniek Grevelingenmeer

Dierenarts Purmerend
Grevelingenmeer 177
1447 AM PURMEREND
info@dierenkliniekgrevelingenmeer.nl
0299-648000

Dierenarts aan huis in Purmerend en nabije omgeving

Soms is het lastig om met je dier naar de dierenarts te kunnen gaan. Dat kan komen doordat het dier lastig te vervoeren is, maar bijvoorbeeld ook doordat je zelf niet goed in staat bent om naar de dierenarts te gaan. Een thuisvisite zou dan een uitkomst zijn. Een mogelijkheid die wij klanten in Purmerend en nabije omgeving aanbieden.

Dierenkliniek Grevelingenmeer biedt mensen met huisdieren in Purmerend en nabije omgeving de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een thuisvisite van de dierenarts. De dierenarts komt samen met een ervaren paraveterinair bij u thuis en kan daar de meest voorkomende werkzaamheden verrichten. Zoals het lichamelijk onderzoek en indien nodig eventueel bloedafname voor een bloedonderzoek. Ook hebben we medicatie mee waarmee we direct kunnen beginnen met een behandeling.

Om de voorrijkosten van een thuisvisite laag te houden rijden wij de thuisvisite op dit moment alleen op de vrijdagmiddag. Binnenkort zullen wij de thuisvisites ook op andere dagen tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

Het kan voorkomen dat uw huisdier voor onderzoek toch naar de kliniek moet (denk hierbij aan echo onderzoek, röntgenfoto’s of operatie). Indien u uw huisdier niet zelf naar de kliniek kunt vervoeren, kunnen wij het vervoer voor u regelen. Dit zien wij – als zorgverlener voor uw huisdier – ook als onderdeel van onze taak.

Tarief dierenarts aan huis in Purmerend en nabije omgeving:
Voorrijkosten op de vrijdagmiddag:  € 22,50 (exclusief Consult)
Voordeel voor houders van de Zorgcirkelpas: € 2,50 korting op de voorrijkosten (exclusief consult)

Voor een afspraak (in de praktijk of een thuisvisite) kunt u bellen met 0299-648000.