Welkom bij onze kliniek Dierenkliniek Grevelingenmeer

Dierenarts Purmerend
Grevelingenmeer 177
1447 AM PURMEREND
info@dierenkliniekgrevelingenmeer.nl
0299-648000

Uw huisdier verzekeren!

In omliggende landen zijn ongeveer de helft van de huisdieren verzekerd. In Nederland is dit percentage veel lager maar zien we wel dat het aantal dieren met een verzekering toeneemt

Dieren verzekering

Regelmatig krijgen wij de vraag: moet ik mijn huisdier verzekeren. Deze keuze moet men uiteraard zelf maken, wij kunnen helaas niet in de toekomst kijken of uw huisdier veel medische zorg nodig heeft.
Wat wij wel weten is dat de kosten aardig kunnen oplopen en dat de eigenaar soms uit financiële reden maar met pijn in zijn hart  moet besluiten zijn/haar huisdier niet verder te behandelen.

Er zijn diverse maatschappijen waar u een verzekering voor uw huisdier kunt afsluiten, het is wel verstandig om even de tijd te nemen om de polisvoorwaarden goed door te lezen zodat u weet wat wel verzekerd is en wat niet en of er een eigen risico is.

Proteq Dier&Zorg en Petplan zijn twee grote en goede zorgverzekeraars die verschillende zorgpakketten aanbieden. Indien u meer informatie wenst kunt u in de praktijk een informatiefolder afhalen.

.