Donatie aan Hertenkamp Bloemenbuurt

Terug

Deze week hebben wij een anderhalve-meter-cheque van € 400,- overhandigd aan Melanie de Kwant van Het Hertenkamp Bloemenbuurt uit Purmerend. Dit is het geld dat wij hebben uitgespaard door de kerstkaarten digitaal te sturen.

In november/december waren wij bezig met het bedenken van de kerstkaart. Door de huidige anderhalvemeter afstand regels was het moeilijk om een groepsfoto te maken. Daarom hebben wij een foto gebruikt die wij aan het begin van het jaar gemaakt hebben.

Rond deze periode stond er ook een stukje in het Purmerends Nieuwsblad over de vogelgriep. De vogels in het Hertenkamp waren ziek geworden en moesten  worden geruimd. Dat was behalve een grote teleurstelling ook een flinke kostenpost. Een en een is twee, dus besloten wij de kaarten digitaal te sturen en het geld dat wij bespaarden aan porto en drukkosten te schenken aan het Hertenkamp.
Zij zijn er blij mee, elke donatie is welkom zei Melanie de Kwant. Om het op gepaste wijze te overhandigen hebben wij een cheque van anderhalve meter laten maken door Imago Printing. Wat is die leuk geworden!!